perjantai 11. toukokuuta 2018

Polttareiden pikarasti varattavissa NYT!

Suunnitteletteko polttaripäivän ohjelmaa tulevalle kesälle? Teemaan sopisi ehkä vierailu naisille suunnatussa, siistissä mielihyvämyymälässä, josta morsian saisi jotain kivaa hääyöksi tai häämatkalle..? Maukasteesta voitte nyt varata ryhmällenne ajan polttareiden pikarastille, jossa tuleva morsian pääsee suorittamaan Makuuhuoneen Maukastajan diplomia!

 

Maukasteen polttareiden pikamaukastus


Polttarirastillamme päivän sankaritar suorittaa Maukasteen laatiman Makuuhuoneen Maukastaja - testin.
Testi sisältää sanallisia kysymyksiä, kuvantunnistamista ja tutustumista tuotteisiin hauskassa hengessä. Palkinnoksi suorituksesta polttarisankarille on luvassa DIPLOMI ja tietysti paikan päällä voi ottaa kuvat suorituksesta!

Pikarasti diplomilla
Alkaen 30€ /ryhmä, kesto noin 30-40 min.
- Makuuhuoneen Maukastajan testin suorittaminen ja siihen liittyviin tuottisiin tutustuminen
- Sankarille diplomi muistoksi
- Valokuvaus
- Myymälä auki myös muille

Erikseen sovittavissa esim. kuohuviinit ja muu pieni tarjoilu valmiina nautittaviksi (polttareiden järjestäjä tuo juotavat + mahdollisen syötävän, kuten suklaan tai vaahtokarkit, etukäteen - Maukaste huolehtii tarjoilun). Tai miten olisi hauska rekvisiitta kuten pippelipillit skumppalaseihin (pillit saa viedä mukanaan!), puuhka, karvakäsiraudat tms. sankarittarille. Hinnat sopimuksen mukaan.


Huomioittehan, että palvelemme ryhmiä vain ajanvarauksella.

Video- ja valokuvaaminen myymälän aukiollessa on sallittua vain sovitusti, rastin suorittamisen aikana kutsuhuoneessamme.


Makuuhuoneen Maukastajan testi - VAROITUSTEKSTI -


Testi on laadittu hyväntahtoisella huumorilla, pilke silmäkulmassa. Oikeita vastauksia ei välttämättä ole, eikä niitä (tai itseään) kannata tässä ottaa liian vakavasti. Ketään emme tahdo loukata emmekä kenenkään mieltä pahoittaa.

Testin kysymyksissä esiintyvät mm. sanat mies ja nainen, romantiikka, seksi ja penis. Saatamme myös humoristisesti esittää stereotypian, että mies tykkää urheilusta ja nainen suklaasta. Testissämme keskitytään kahden ihmisen väliseen kanssakäymiseen.

Näkökulmamme on maailman parantamiseen on naisellinen ja naislähtöinen: olemmehan naisille suunnattu, naisten seksuaaliterveysmyymälä.

Testi sisältää myös tuotesijoittelua.

Mikäli koet(te) että nämä asiat eivät teille tai polttarisankarille sovi, emme suosittele osallistumista.

Muuten toivotamme hauskaa ja iloista polttaripäivää ja lämpimästi tervetuloa suorittamaan polttarirasti ja Makuuhuoneen Maukastajan hauska testi!


Yksityistilaisuudet


Varattavissa edelleen myös polttarit ja muut naistenkutsut yksityistilaisuutena, hinnat alkaen 50€ (jos ostoraja alittuu; lisäksi paljon vaihtoehtoja - esimerkiksi osallistujille lahjat/lahjakortit jne.).
Tällöin varaamme aikaa n. 2 - 2,5 tuntia / ryhmä, porukan koosta ja toiveista riippuen. Myymälä on yksityistilaisuuksissa suljettu muilta. Mahdollisuus tutustua laajemmin koko valikoimaamme, ja esim. sovittaa asuja. Yksityistilaisuudet aina joko aamulla klo 10-12.30 tai sulkemisajan jälkeen arkisin klo 18.00 tai lauantaisin klo 17.00.

PALJON VAIHTOEHTOJA POLTTAREILLE - SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Kaikki varaukset puhelimitse 03-2128289 tai paikan päällä myymälässämme!

Pyrimme vastaamaan myös sähköpostitiedusteluihin, mutta kaikki varaukset aina vain puhelimitse tai paikan päällä. Sähköpostit menevät monesti hukkaan tai hukkuvat postitulvaan, joten varmistamme näin, ettei tule yllätyksiä eikä pettymyksiä. Keskustelemme aina kyseisen ryhmän kanssa heidän toiveistaan ja aikataulustaan yms. jotta hetki myymälässämme on mahdollisimman positiivinen kokemus.

Meillä Maukasteessa on yli 15 vuoden kokemus erilaisten mielihyväkutsujen järjestämisestä. Kertaakaan meidän puolestamme kutsuja ei ole jouduttu perumaan. Runsaan kysynnän vuoksi toivomme, että varaukset tehdään hyvissä ajoin ja mikäli peruutustarve ilmenee, myös siitä kuulemme mahdollisimman nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti